De VertaalSlag

Hoezo VertaalSlag?

Bij een bedrijf hoort ook een naam. En dat schudt je niet zomaar uit je mouw. De naam VertaalSlag is al zwemmend ontstaan. Deniss dacht na over zijn werkwijze en wat hij doet voor en met cliënten: het maken van een vertaalslag. Anders kijken, zoeken naar een opening, op zoek naar kracht, uitgaan van mogelijkheden. Het zijn niet alleen cliënten die een vertaalslag moeten of mogen maken, dit geldt ook voor het netwerk, instanties of voor de maatschappij. Het gaat in het leven van onze cliënten niet alleen om de cliënt zelf, maar ook over het grotere geheel. Daar wordt een vertaalslag naar gemaakt om vervolgens weer bij de individuele cliënt uit te komen.

 

 

 

Privacy

Privacy is een hot item tegenwoordig. Binnen de VertaalSlag gaan we zorgvuldig om met de privacy van onze cliënten. We voldoen aan de A.V.G., mailen persoongegevens veilig, slaan alleen gegevens op waar je toestemming voor hebt gegeven en werken vanaf een beveiligd netwerk.

Algemene gegevens

De VertaalSlag Coaching en Begeleiding B.V.

Telefoon: 06-40065948

E-mailadres: info@de-vertaalslag.nl
Rozenstraat 5a, 3702 VK Zeist
KvK inschrijfnummer 74423037

A.V.G.

De VertaalSlag houdt zich aan de wet en regelgeving met betrekking tot de A.V.G. We werken met een A.V.G.-proof serversysteem en zijn ons zelf bewust van de grenzen die er zijn met betrekking tot de A.V.G. en het delen van informatie rondom cliënten.

Vrienden

Voor mensen of organisaties die iets willen betekenen voor de clienten van de VertaalSlag is er “De Vrienden van de VertaalSlag”.