Bjorn

Na het detox traject gevolgd te hebben bij Lievegoed werd mij aangeraden om een groep op te zoeken met gelijkgestemden om zo terugval te voorkomen.

Dit naast de terugvalpreventie van Lievegoed zelf. In Zeist was het mogelijk zoiets te doen. Bij de Vertaalslag werden namelijk ook AA meetings gehouden. Ik wilde absoluut geen AA gaan bijwonen maar het werd mij aangeraden om het toch te proberen. Zo kwam ik in contact met Deniss. Deze aardige man stuurde mij door naar de AA groep maar wilde ook met mij aan de gang om mij te helpen. De AA groep heeft zeker zijn doel gediend maar Deniss heeft voor mij een heleboel betekent. Deniss zag snel en goed in waar bij mij de problemen lagen en heeft mij geholpen deze op te lossen.

Mijn verslaving was niet meer het grootste probleem maar wel de trauma’s die deze verslaving teweeg hebben gebracht. Met Deniss en de vertaalslag was het mogelijk om deze op te lossen. Hij heeft mij erg goed geholpen met het losmaken en verwerken van deze trauma’s. Niet bij alles was ik even blij om het te horen maar hij had wel gelijk. Hij hielp mij om dingen anders te bekijken en te accepteren en verwerken. Dit heeft enorm geholpen voor mijn emotionele toestand.
Deniss heeft geholpen met hoe in het leven te staan. Hoe een volwaardig persoon van de maatschappij te worden en een goede vriend en partner te worden.

Ook heb ik bij de Vertaalslag een terugvalpreventie traject gevolgd. Ook dit heeft geholpen om mijn verslaving achterwege te laten en door te gaan in het leven.

De dames die dit traject begeleiden zijn professioneel en goed in wat ze doen. Naast Deniss wil ik ook Esther en Marin bedanken voor hun begeleiding aan mij.

Met de Vertaalslag heb ik mijn leven weer op de rails gekregen.

Kort voordat ik wegging bij de Vertaalslag was Ven aangenomen. Ven heeft mij in de laatste maanden van mijn traject geholpen met mijn leven en problemen. Ven heeft een andere aanpak die op het einde zeker werkte voor mij.

Ik wil iedereen van de Vertaalslag bedanken voor hun hulp aan mij. Ik ben heel blij dat ik bij jullie heb mogen komen om mij te helpen.

Bjorn.