Wie werken er?

VertaalSlag-mob-11

Deniss

Deniss is als oprichter en eigenaar eindverantwoordelijk voor De VertaalSlag. Hij ìs De VertaalSlag. In 2016 was hij dit alleen en begeleidde hij heel veel cliënten. In 2018 is er uitbreiding gekomen en is Deniss naast zijn werk als begeleider ook bezig met het vormgeven van de organisatie.

Esther_01-mob

Esther

Esther is in vaste dienst bij de VertaalSlag, sinds oktober 2018. Ze begeleidt cliënten, en heeft een regiefunctie op organisatorisch niveau. Ze staat naast Deniss in het bedrijf en is de verbindende factor in de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast is ze behelst met het factureren en inregelen van de digitale dossiervoering.

Jeroen-1-mob

Jeroen

Jeroen is in dienst bij de VertaalSlag als woonbegeleider, sinds juli 2021. Hij begeleidt cliënten door middel van het voeren van gesprekken, maar ook door lekker praktisch bezig te zijn.

Vincent-4-small

Vincent

Vincent is in april 2022 aan het werk gegaan als algemeen directeur voor een beperkt aantal uren per week. Hij is in beeld gekomen tijdens de aanvraag van de HKZ 143, om te helpen bij het managementstuk. Hij heeft hier jarenlange ervaring mee en is daarmee een aanvulling in het bedrijf.

Ruud

Ruud

Ruud is de steun en toeverlaat van De VertaalSlag op het gebied van ICT. Hij denkt mee op welke manier dit stuk ingericht kan worden en helpt om dit vorm te geven.