Wie werken er?

VertaalSlag-mob-11

Deniss

Deniss is als oprichter en eigenaar eindverantwoordelijk voor De VertaalSlag. In 2016 werkte hij als ZZP’er en begeleidde hij heel veel cliënten. In 2018 is er uitbreiding gekomen qua personeel en is het bedrijf een BV geworden.  Deniss is naast zijn werk als begeleider ook bezig met het vormgeven van de organisatie.

Esther_01-mob

Esther

Esther is in vaste dienst bij de VertaalSlag, sinds oktober 2018. Ze begeleidt cliënten, en heeft een regiefunctie op organisatorisch niveau. Ze staat naast Deniss in het bedrijf en is de verbindende factor in de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast is ze behelst met het factureren en inregelen van de digitale dossiervoering.

Jeroen-1-mob

Jeroen

Jeroen is in dienst bij de VertaalSlag als woonbegeleider, sinds juli 2021. Hij begeleidt cliënten door middel van het voeren van gesprekken, maar ook door lekker praktisch bezig te zijn.

Karina

Karina

Begin januari 2024 is Karina bij de VertaalSlag aan het werk gegaan in de gemeente Borger-Odoorn. Ze werkt als ambulant begeleider bij mensen thuis en gaat mee naar afspraken als dit nodig is. Ze werkt op woensdag en donderdag en is daarmee een stabiele factor in de week.

Ruud

Ruud

Ruud is de steun en toeverlaat van De VertaalSlag op het gebied van ICT. Hij denkt mee op welke manier dit stuk ingericht kan worden en helpt om dit vorm te geven.

Vertaalslag-9-small

Natascha

Natascha is in februari 2024 aan de slag gegaan in de gemeente Borger-Odoorn. Ze is flexibel inzetbaar als woonbegeleider en daarmee een fijne aanvulling op het team.