Wie werken er?

Vertaalslag_Deniss-2

Deniss

Deniss is als oprichter eindverantwoordelijk voor De VertaalSlag. Hij ìs De VertaalSlag. In 2016 was hij dit alleen en begeleide hij heel veel cliënten. In 2018 is er uitbreiding gekomen en is Deniss naast zijn werk als begeleider ook bezig met het vormgeven van de organisatie.

Esther Wasse

Esther

Esther is in vaste dienst bij de VertaalSlag. Ze begeleidt cliënten, maar heeft een regiefunctie op organisatorisch niveau. Ze staat naast Deniss in het bedrijf en is de verbindende factor in de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast is ze behelst met het factureren en inregelen van de digitale dossiervoering.

Ven Oltmans

Ven

Ven is in vaste dienst bij de VertaalSlag. Hij begeleidt cliënten, maar ondersteunt regelmatig op organisatorisch niveau. Hij staat naast Deniss en Esther in het bedrijf en is een belangrijke factor in de dagelijkse gang van zaken. Hij heeft ook de taak zich bezig te houden met het facturatieproces alsmede de digitale dossiervoering.

Vertaalslag-Wim

Wim

Wim is via een omweg bij De VertaalSlag terecht gekomen. Hij is eigenlijk al een beetje met pensioen, maar wil graag in contact blijven met cliënten, een plek hebben waar hij tot zijn recht komt èn zijn grote “bak” met kennis en ervaring tot zijn recht laten komen.

Vertaalslag_Marin-4

Marin

Marin begeleidt cliënten die al een eind op weg zijn in hun weg naar zelfstandigheid èn ondersteunt bij een aantal begeleidingstrajecten. Daarnaast biedt ze ook een spreekuur aan en een groep. Marin werkt 1 dag per week voor de VertaalSlag.

Vertaalslag-Fardad

Fardad

Fardad is als ZZP’er betrokken bij De VertaalSlag. Hij begeleidt een aantal cliënten met een migrantenachtergrond die de Nederlandse taal nog niet machtig zijn.

Vertaalslag_Ruud

Ruud

Ruud is de steun en toeverlaat van De VertaalSlag op het gebied van ICT. Hij denkt mee op welke manier dit stuk ingericht kan worden en helpt om dit vorm te geven.