Wie werken er?

Deniss

Deniss

Deniss is als oprichter eindverantwoordelijk voor De VertaalSlag. Hij ìs De VertaalSlag. In 2016 was hij dit alleen en begeleide hij heel veel cliënten. In 2018 is er uitbreiding gekomen en is Deniss naast zijn werk als begeleider ook bezig met het vormgeven van de organisatie.

Esther Wasse

Esther

Esther is in vaste dienst bij de VertaalSlag. Ze begeleidt cliënten, maar heeft een regiefunctie op organisatorisch niveau. Ze staat naast Deniss in het bedrijf en is de verbindende factor in de dagelijkse gang van zaken. Daarnaast is ze behelst met het factureren en inregelen van de digitale dossiervoering.

De vertaalslag-3

Jeroen

Jeroen is in vaste dienst bij de VertaalSlag. Hij begeleidt cliënten, maar indien nodig ondersteunt hij op organisatorisch niveau. Hij staat naast Deniss en Esther in het bedrijf en is een belangrijke factor in de dagelijkse gang van zaken. Hij heeft ook de taak zich bezig te houden met  de digitale dossiervoering.

Ruud

Ruud

Ruud is de steun en toeverlaat van De VertaalSlag op het gebied van ICT. Hij denkt mee op welke manier dit stuk ingericht kan worden en helpt om dit vorm te geven.