Jelle

Ik kende Deniss al van mijn opname bij Lievegoed in ‘14-’15 en was zeer op hem gesteld. Hij was hier werkzaam als begeleider. Bij een terugval in mijn verslaving ben ik in 2017 een individueel traject aangegaan bij Deniss en de VertaalSlag.  Ik voelde me destijds al gesteund door hem, ook al kreeg ik vaak stevige spiegels van hem. Ik vond dit soms best wel moeilijk, maar dat was juist de steun die ik nodig had.

Geen Mammie die m’n handje vasthield, maar een coach die me liefdevol doch rechtvaardig confronteerde en uitdaagde niet meer in mijn kleine Zelf te blijven geloven. Enerzijds ruimte voor gevoeligheid, maar er dan niet te lang in zwelgen.

Het leven is er ook aan de oppervlakte, niet zo naar binnen gericht. “Je doet alsof je kapot bent man, nee, je bent goed zoals je bent en stap uit je verhaal. Richt je aandacht op je talenten en kunnen …en ga doen”.

Ik kan een ieder die een noodzaak in zich voelt en ongelukkig is op de plek waar hij nu staat, de VertaalSlag aanraden om je blik op de juiste horizon te zetten en jezelf in liefde te gaan bewegen.