Jeroen

Jeroen Rombout

Ik ben vrijwel mijn hele werkende leven werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg, bij organisaties als Sherpa en Abrona. Ik heb daar gewerkt als verpleegkundige, woonbegeleider en persoonlijk begeleider. Ik heb in dat werk veel kennis opgedaan in het begeleiden en ondersteunen van mensen en het werken aan (persoonlijke) doelen.
Een aantal jaar geleden heb ik mijn SPH-diploma behaald. In 2020 kwam ik in aanraking met De VertaalSlag en daarmee ook met Deniss en Esther. Ik zag dat zij een vacature hadden die mij zeer aansprak. In eerste instantie zijn we een contract op flexibele schil aangegaan waarbij ik kon ervaren hoe het is om te werken binnen De VertaalSlag. Dat is van beide kanten goed bevallen en in juli 2021 ben ik in dienst getreden.
Mijn sterke kanten zijn het bieden van een luisterend oor, het er zijn voor een ander en praktische ondersteuning bieden. In al het werk wat ik heb gedaan, merk ik dat mensen gezien en gehoord willen worden en dat zie ik als een belangrijk onderdeel van mijn werk.