Marcus

De VertaalSlag als uitgangspunt waar transformatie leidend is voor een dragelijk leven. Daarover heb ik gedicht geschreven waar mijn begeleiding het beste tot uitdrukking komt.

Wat heb ik een geweldig leven verkregen door coaching bij de VertaalSlag. Ik ben zeer dankbaar en nederig om dit te mogen ontvangen. Dat is niet vanzelfsprekend voor mij en een enkel moment ben ik nog niet bewust hiervan. Innerlijke processen hierover zijn voor cliënten van de VertaalSlag niet altijd te doorzien. Dat was voor mij ook zo. Dat is niet erg want soms moet je hulp vragen. Je wilt niet maar je moet. Ik moest mijn trots opzij zetten omdat ik mezelf niet begreep. Met name mijn kleine kind gevoel spreekt boekdelen. Dat zie je voornamelijk aan mijn mimiek. Mijn coach heeft de meeste informatie over mijn persoon ervan afgelezen.

Ze zeggen toch dat mensen voor 70% communiceert met zijn lichaam. Nou dat geldt voor mij dus ook. Voor mij is dit een doorlopend proces voor mijn hele leven. Daar ben ik ontzettend trots op. Trots dat ik van mijzelf hou waar vriendelijkheid en liefde voorop staat. Het stabiliseren van mijn innerlijke processen en groei dat is wat de VertaalSlag met mij heeft gedaan.

Ik dank Deniss namens dit gedicht;

“V”.

Vergeving zal U dienen
Vrolijkheid zal U ten deel vallen
Verzadiging zal U rol zijn
Veelvuldige dosering zal U karma zijn
Vormgeving zal U daarbij helpen
Verlopen regulering zal U contact
Voor creatie zal U waarde
Verlichting voor elkaar zal U geven
Vanaf nu zal U gedeeld worden

“Marcus S”.