Voor wie is De VertaalSlag?

In principe is iedereen van harte welkom bij De VertaalSlag.

Loop je vast in je leven? Weet je niet hoe je het allemaal moet bolwerken? Loop je tegen maatschappelijke problemen aan? Worstel je met bijvoorbeeld verslavingsproblematiek? Of heb je last van psychische problemen? Loop je vast in zingevingsvraagstukken? Wees van harte welkom om samen met ons op zoek te gaan naar oplossingen die bij jou passen. We begeleiden op verschillende levensgebieden om op die manier je leven als geheel “aan te pakken”.

De medewerkers van De VertaalSlag willen samen met jou op zoek naar de echte oorzaken van je problemen, en niet alleen de symptomen bestrijden. We willen je helpen om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en om keuzes te maken die goed zijn voor jou.

Doordat bij “De VertaalSlag” een medewerker werkt die verschillende talen spreken en kennis hebben van verschillende culturen (Perzisch, Marokkaans, Azerbeidzjans, Turks, Spaans en Frans en kennis van Portugese, Russische en Arabische taal) kunnen wij ook mensen begeleiden die door een taal- of cultuurprobleem vastlopen in de Nederlandse samenleving en hulpverlening.

We vinden het belangrijk dat je zelf gemotiveerd bent om te werken aan jezelf. Dat er een ja in jezelf aanwezig is. De medewerkers van De VertaalSlag zijn gewend om met weerstanden om te gaan, te motiveren, door te gaan wanneer je het zelf niet meer ziet. De basis waar we uit werken is alleen wel een basis van JA.